BASICS
Why typography matters?
Катерина Карім
«Індивідуальний супровід для жінок: від хаосу і повторюваних проблем → до ясності, нових рішень і внутрішньої сили за 30 днів»
«Уже після першої зустрічі ви зрозумієте справжню причину своєї проблеми і отримаєте персональні практики для змін. А за місяць зупините старі сценарії, відновите енергію і побудуєте нову траєкторію життя».
«Цей супровід створений для жінок, які відчувають, що застрягли і хочуть реальних змін»
🔹 Успішна зовні, спустошена всередині
Ви маєте роботу, досягнення, стабільність — але відчуваєте втому, втрату сенсу і радості. Живете на автопілоті й розумієте, що так більше не можна

🔹 Жінка у відносинах-пастці
Ви у стосунках без радості або після розриву. Повторюєте ті самі сценарії, боїтеся самотності, втрачаєте віру у себе як у жінку

🔹 Жінка на роздоріжжі
Ви вже багато зробили “правильно”: сім’я, робота, діти. Але відчуваєте, що життя стало порожнім і не вашим. Хочете зрозуміти, що далі, і знайти новий сенс.
«У вас будуть результати вже з перших тижнів, і кожен етап супроводу підніматиме вас на новий рівень»
Вже у перші 1–2 тижні (швидкий результат):
  • Ви зрозумієте справжню причину вашої проблеми.
  • Отримаєте першу персональну медитацію і прості практики для щодня.
  • Відчуєте полегшення, спокій і перший заряд енергії.
За 30 днів (основний результат):
  • Ви зупините старі сценарії, які забирали сили.
  • Відновите енергію, з’являться ясність і внутрішня опора.
  • Побудуєте нову траєкторію життя з конкретним планом на 30–60 днів.
Вау-результат (набагато більше, ніж ви очікуєте):
  • Ви отримаєте не просто рішення проблеми, а нову ідентичність.
  • Перейдете від жінки, яка “бореться і терпить”, до жінки, яка сама створює своє життя.
  • Це змінить не тільки ваш стан, а й стосунки, роботу, відчуття себе і майбутнє.

«Ви приходите з проблемою. А виходите іншою жінкою з новою силою, новим сценарієм і новим життям».
«Ваш шлях складається з 5 етапів. На кожному ви отримуєте відчутний результат, який можна відчути і побачити у житті»
🔹 Етап 1. Діагностика і ясність
Ви нарешті бачите справжню причину вашої проблеми. У вас буде карта вашої ситуації і розуміння, куди ми рухаємося.
🔹 Етап 2. Знахідка кореня
Ви усвідомлюєте, звідки йде ваш повторюваний сценарій. З’являється легкість і відчуття: “Я можу з цим впоратися”.
🔹 Етап 3. Переписування стратегії
Старий автопілот зупиняється. Ви отримуєте нові алгоритми і персональні медитації, які дають вам контроль і енергію.
🔹 Етап 4. Впровадження в життя
Зміни стають відчутними щодня: легші ранки, більше енергії, менше хаосу. Стосунки і робота починають змінюватися природно.
🔹 Етап 5. Інтеграція і новий шлях
Ви відчуваєте внутрішню опору і маєте план на 30–60 днів. Це нова траєкторія життя, де вже ви керуєте процесом.

«Це не просто консультації. Це супровід крок за кроком — від хаосу і проблем до ясності, енергії і нового сценарію життя».
«Головний результат супроводу — це новий сценарій життя. Але разом з ним ви отримаєте багато важливих змін»
🔹 Ваше оточення
До: поруч люди, які “тягнуть вниз”, бракує підтримки.
Після: з’являються більш усвідомлені люди, легше відмовлятися від токсичних зв’язків

🔹 Ваша поведінка
До: повторюєте старі сценарії, прокрастинуєте, не вмієте сказати “ні”.
Після: нові звички, системність у діях, спокійні відмови без провини.

🔹 Ваші навички
До: немає інструментів, щоб відновити енергію чи керувати емоціями.
Після: ви знаєте, як за 10 хвилин зняти тривогу, повернути ресурс і переключити увагу.

🔹 Ваші переконання
До: “зі мною щось не так”, “я не зможу”, “мені треба заслужити любов/успіх”.
Після: “зі мною все добре”, “я можу впливати на своє життя”, “я цінна вже зараз”.

🔹 Ваші цінності
До: живете більше для інших, ніж для себе.
Після: відчуваєте власну свободу, автентичність, цінуєте якісні стосунки й енергію

🔹 Ваша ідентичність
До: “Я — жінка, яка бореться і терпить”.
Після: “Я — жінка, яка створює своє життя і робить вибір на власних умовах”

🔹 Ваш сенс життя
До: “Я не знаю, для чого все це… просто треба якось виживати”.
Після: “Я знаю, куди йду і чому це для мене важливо. Моє життя має сенс і напрямок”.
Made on
Tilda